Til Erhverv

Supervision, Foredrag & Kurser
"Hej Iben, Fik lige lyst til at sende dig en mail for at sige tusind tak for vores snakke. Jeg får virkelig mange aha-oplevelser, og føler jeg udvikler mig som person, så tusind tak for det."
Kvinde, 27 år

Min Psykolog tilbyder

 

Supervision

Jeg har siden jeg startede i 2010 opbygget en solid viden omkring online terapi. Supervisionen er bl.a. for terapeuter eller andre der har med kommunikation via webcam at gøre. Det er også muligt at kontakte mig for at få supervision som andre faggrupper.

Kurser og foredrag

Jeg underviser i positiv psykologi ugentligt og holder meget af at lære fra mig på den måde. Kontakt mig endelig hvis du tænker at f.eks. en kursusdag med involverende øvelser og tanke for aktiv læring, et foredrag eller en temadag på dit arbejde med positiv psykologisk inspiration eller viden om psykologydelser via nettet var noget.

Formidling i medier

Formidling behøver ikke altid foregå i ovenstående formater - jeg har erfaring som rådgivende psykolog i DR2s TV-program: Pessimisterne (sendt første gang i 2011), som online foredragsholder (såkaldte webinars) og via undevisningsvideoer også...så tænk bare bredt og spørg endelig.