Online Terapi

Psykolog hjælp - der hvor du er

Online Terapi

Leder du efter en psykolog, der yder online psykologhjælp via webcam?

MinPsykolog, Iben Sejerøe-Szatkowski, igang med en webcam terapi session

Så er du på det rigtige sted. Hos MinPsykolog.dk tilbyder psykolog Iben Sejerøe-Szatkowski online terapi via webcam. Webcam terapien foregår via en krypteret forbindelse med livebilleder og lyd. Jeg bruger en platform, der minder om de kendte platforme som Skype og Facetime, men er designet til at håndtere sundhedsydelsers krav til sikkerhed og fortrolighed: den hedder Doxy. Du kan læse mere om den terapeutiske tilgang. Det er er den samme tilgang, som hvis vi sad i samme lokale.

 Min Psykolog var blandt de første psykologer i Danmark, der fokuserede udelukkende på webcam terapi. I USA, Australien, England og flere andre steder har psykologhjælp via webcam været brugt i mange år, men i Danmark er fænomenet stadig forholdsvist nyt. Fordelene er mange og ulemperne få. Jeg lægger stor vægt på at overholde de etiske retninglinier, som nordiske psykologer er forpligtede til og vil derfor også henvise videre til andre tilbud, hvis jeg vurderer, at du vil være bedre hjulpet i en mere traditionel konsultation.

Blandt fordelene for dig er:

  • Du sparer transporttiden frem og tilbage til psykologens konsultation.
  • Du kan modtage psykologhjælp indenfor hjemmets vante rammer, hvilket kan være med til at gøre mødet med psykologen mere trygt og behageligt.
  • MinPsykolog.dk "flytter med" – Det vil sige, når du skal have en konsultaion er du ikke afhængig af, at du skal befinde dig geografisk i nærheden af psykologen. Du kan fint have en session, selvom du skal væk hjemmefra – så længe du har adgang til webcam, internet og et roligt rum, så har du adgang til din psykolog.